sprl Docteur Michel Frère - Ligatures chirurgicales
Toegang tot het extranet Français English Deutsch Español Italiano
PRESENTATIE
PRODUCTEN
DISTRIBUTEURS
BESTELLEN
VAAK GESTELDE VRAGEN
VIDEOTHEEK
CONTACT
LINKS
U bent hier PRESENTATIEGetuigenissen Schrijf u in voor onze Newsletter!
BeschrijvingGetuigenissenOnderzoekenVoordelenPers

 

Veerartsen spreken erover :

Dr. Joost Coghe, Veearts in Roeselare.
West-Vlaanderen, België

Joost Coghe is veearts sinds 94 en was daarvoor assistent aan de faculteiten van Gent en Luik. Hij presenteerde met groot succes zijn thesis over het ademhalingsstelsel van runderen en startte toen zijn carrière in de winter van 2001 in het West-Vlaamse Roeselaere.
Hij houdt van zijn beroep, van het menselijk contact, van de precisie van de diagnose en, net zoals zijn geassocieerde collega’s, toonde hij onmiddellijk interesse voor de synthetische draden. Hij benadrukt hierbij de vele kwaliteiten van deze draad, vooral dan het soepel gebruik ervan. Bij keizersneden garandeert de Mono-Dox™ een perfecte waterdichtheid van het baarmoederletsel; Visorb™ staat borg voor een nagenoeg fibrosevrije genezing van de spieren. Bovendien is het mogelijk onberispelijke littekens te realiseren.

Dr Philippe Raquin, Veerarts te Montceau-les-Mines.
Saône et Loire, Frankrijk.

Met zijn diploma van de school van Lyon op zak, start Philippe Raquin zijn carrière in 1996. Hij is eerst actief als assistent in Zuid-Bourgondië, namelijk in Saint Bonnet-de-Joux vlakbij Charolles. Sinds januari 2001, is hij gevestigd in Montceau-les-Mines samen met zijn vennoten. Aangezien hij zelf uit die streek komt, stelt hij het contact met de landbouwwereld bijzonder op prijs, een van de motivaties voor zijn beroepskeuze. Als fervent liefhebber van de charolaisrunderen, koos hij voor Mono-Dox™ na voorstelling van dit product. «Het is een draad die goed glijdt, de weefsels niet verscheurt en makkelijk te gebruiken is.»

Dr Jean-Pierre Daman, Veearts te Paray-le-Monial.
Saône et Loire, Frankrijk

Jean-Pierre Daman, van Belgische oorsprong en gediplomeerd in 1984 in Kuregem, vestigt zich in Frankrijk waar zijn klanten vooral in meerdere landbouwgebieden gesitueerd zijn. Hij vestigt zich in Saône et Loire. Deze keuze is te wijten aan het werkvolume beschikbaar aan het einde van zijn studies. Jean-Pierre houdt van het leven in de buitenlucht, actie en beweging. De verdwijning van de Catgut is er de aanleiding toe dat hij op zoek gaat naar een draad van kwaliteit, die makkelijk te bewerken is, waarmee waterdichte naden gerealiseerd kunnen worden en die handig verpakt zijn. De zoektocht verloopt dan ook niet vlot. Bijna per toeval hoort hij spreken over Michel Frère, contacteert hem en voert een eerste bestelling door.
« Toen ik Mono-Dox™ ben beginnen gebruiken, had ik weer de zekerheid die ik ervoor had! De draad glijdt goed, wordt makkelijk geknoopt, verscheurt de weefsels niet… »

Dr Jacques Manière, Veearts te Decise.
Nièvre, Frankrijk

Als kind al is Jacques Manière geboeid door het beroep van veearts. Zijn vader teelde en selecteerde charolaisrunderen. In 1976 behaalt hij zijn diploma aan de Universiteit van Lyon. Hij heeft zijn activiteit altijd in Bourgondië beoefend. Eerst te Côte d’Or in Saône et Loire als assistent en daarna in Nièvre, in 1979. « In mijn beroep is het belangrijk het hele proces te kunnen opvolgen: de keuze van de fokdieren, de embryotransplantatie, de bevruchting, de controle met echografie, de geboorte ».
Waarom ik voor Mono-Dox™ gekozen heb? « Het principe van de monodraad biedt meer voordelen, vooral voor het naaien van een baarmoeder. In Nièvre voeren wij keizersneden rechts uit ; we werken op het gevoel. Deze draad is heel sterk en glijdt heel goed. Hij is net voldoende hard om goed in de hand te liggen. De knopen zijn heel makkelijk te leggen ».

Dr Michel Bihain, Veearts te Sibret.
Provincie Luxemburg in de Belgische Ardennen

Michel Bihain is de zoon van een landbouwer. Zijn vader geeft hem de passie voor het beroep door. Vandaag nog is de landbouw een heuse familiezaak: zijn drie broers en twee schoonbroers zijn actief in dezelfde tak. Michel Bihain diplomeerde in 1982 in Kuregem en heeft vooral klanten in landbouwgebieden die gericht zijn op de teelt van de Belgische Wit-Blauwe runderen, gemengde en melkkuddes. Hij houdt van het contact met de wereld van de landbouw en heeft vooral belangstelling voor de preventie. Waarom hij koos voor Mono-Dox™ en Visorb™? « Ik heb erover horen spreken. Ik heb ze toen persoonlijk getest. Zo ben ik tot de vaststelling gekomen dat een aantal kritieken die ik gehoord had eigenlijk ongegrond waren. Deze draden zijn sterk en veilig. Ze beperken de problemen na de interventie ».

> Andere getuigenissen in video's

 

 

 

sprl Docteur Michel Frère - Ligatures chirurgicales - Route de la Belle-Vue, 17 - B-6833 Ucimont (Bouillon)
Tél. : +32 61 46 73 45 - Fax : +32 61 46 86 40 - E-mail : info@michelfrere.com Cookies